Børsnoteret selskab skifter navn til Hellerup Consulting Group A/S

6/11/2015

På den ordinære generalforsamling for Investeringsselskabet af 1. september 2015 A/S blev det enstemmigt vedtaget at skifte selskabsnavn til Hellerup Consulting Group A/S (herefter ”HCG” eller ”Selskabet”).

Beslutningen er den seneste af en række ændringer, der er sket siden Hellerup Finans A/S blev storaktionær i Selskabet.

Hellerup Finans havde, som tidligere oplyst her på siden, tilbudt aktionærerne i HCG at købe en andel af deres aktier. Aktionærerne i HCG har enstemmigt valgt at støtte de visioner og intentioner med Selskabet, som Hellerup Finans har meldt ud. Aktionærerne ønskede dog ikke at sælge deres aktier i Selskabet, men derimod ønskede næsten alle at forblive i Selskabet som medejere og dermed deltage i den fremtidige udvikling i HCG.

Intentionen med HCG er fortsat at skabe et børsnoteret konsulenthus, der vil være beskæftiget med udvikling af personale, ledere, organisationer og virksomheder.

Hellerup Finans vil gerne sige tak for den opbakning, der blev givet fra aktionærerne på Selskabets generalforsamling. Bestyrelsen i HCG (Torben Jensen, Jesper Gotfredsen og Robin Eriksen) er nu startet på arbejdet med at udarbejde en strategi for den fremtidige aktivitet i HCG.

Vi glæder os til at følge udviklingen i det børsnoterede Hellerup Consulting Group A/S, og vi vil løbende komme med opdateringer her på siden, i takt med at de offentliggøres på Selskabets hjemmeside: www.hellerupconsultinggroup.com