Hellerup Finans A/S overtager Lyngby Boldklub A/S

22/12/2014

Lyngby-direktør og hovedaktionær Christian Hill-Madsen har meddelt os at han opgiver at få rejst penge til at overtage vores aktier og vi overtager derfor hans aktier i Lyngby Boldklub A/S.

 

“Christian Hill-Madsen har i dag meddelt os at han opgiver at få rejst penge til at overtage vores aktier og derfor træder vores aftale i kraft om at vi overtager hans aktier i Lyngby Boldklub A/S og Christian fratræder sin stilling. Hellerup Finans A/S ejer herefter 92,1% af den samlede aktiekapital og de resterende aktier ejes af Lyngby Boldklub af 1921. Vi har samtidig besluttet, at vi nu lægger fortiden bag os og ser fremad, der er således ingen yderligere kommentarer til den seneste tids medieskriverier.

Vi vil nu fokusere på at få kørt en ny ledelse i stilling og få talt med alle medarbejdere – herunder naturligvis spillerne og trænerstaben – og få udarbejdet en handlingsplan for den kommende tid. Vi fortsætter vores hovedsponsorat som oprindeligt tænkt og vil også fokusere på at få talt med alle sponsorerne og få dannet os et overblik over, hvem der har lyst til at være med til at sikre, at Lyngby Boldklub har de bedste vilkår for at rykke op i Superligaen igen. Vi vil samtidig arbejde for, at få ejerskabet af Lyngby Boldklub A/S spredt udover flere aktionærer end de to nuværende og derved skabe et langsigtet stabilt og bæredygtigt fundament for klubben i de kommende år – et fundament som sikrer forbliven i Superligaen.

Vi er opmærksomme på, at den seneste tids medieskriverier har skabt uro blandt medarbejderne, sponsorerne og ikke mindst de trofaste fans. Vi ser det som vores vigtigste opgave at få genskabt roen og tilliden til Lyngby Boldklub hurtigst muligt” udtaler Torben Jensen

Hellerup Finans A/S vil inden for kort tid melde yderligere informationer ud omkring den fremtidige struktur og ledelse og herefter vil den fremtidige kommunikation ske via Lyngby Boldklub.