Solidt patent bag Cembrane-teknologi

2/12/2015

Untitled-2

 

I flere artikler i dag angriber finansmanden Aldo Petersen Cembrane, der har fået succes med en ny type keramiske membraner. Aldo Petersen er bestyrelsesformand og aktionær i det konkurrerede selskab Liqtech, og han hævder i flere artikler at Cembrane har kopieret Liqtechs teknologi.

”Jeg forstår, at Aldo Petersen kan være misundelig på Cembranes teknologi og succes. Jeg forstår også, at han kan være misundelig over, at Cembrane har fået en bred investorkreds bag sig. Men jeg forstår ikke, at han mod bedre vidende påstår at Cembrane benytter Liqtechs teknologi,” fastslår Torben Jensen, adm. direktør i Hellerup Finans

Cembrane har patenteret den teknologi som selskabet benytter, og Hellerup Finans har inden investeringen i Cembrane foretaget en grundig due diligence, som fastslår at selskabets patenter er unikke og beskyttet mod kopiering af andre.

”Cembrane fik en henvendelse fra Aldo Petersen i marts 2015, der blev besvaret den 23. marts 2015. Siden har der ikke været nogen dialog – dvs. i mere end 8 måneder. Vi afventer med ro i sindet en ny eventuel henvendelse fra Aldo Petersen og Liqtech, og ser selskabets reaktion som udtryk for, at de frygter konkurrencen fra Cembrane. Vi må også afvise at Hellerup Finans har nogen strid med Aldo Petersen” siger Torben Jensen.

 

Du kan læse artiklerne her:

http://finans.dk/protected/finans/erhverv/ECE8255903/Aldo-Petersen-i-slagsmål-med-Hellerup-Finans-om-patentfusk/

http://finans.dk/protected/finans/erhverv/ECE8255940/Derfor-slås-Aldo-og-Hellerup-Finans-om-keramiske-membraner/?ctxref=ext

http://www.business.dk/finans/hellerup-finans-tav-om-mulig-retssag

http://www.business.dk/finans/aldo-petersen-i-opgoer-med-andreassen-familien