Usaglig kritik fra Børsen afvises

7/12/2015

HFlogoheader 

Børsen skriver mandag om vores ejendomsprojekt Mainz Invest, men der er en række fejl i artiklen.

I artiklen bliver der fremført kritik af flere ”eksperter”, der ikke har kendskab til projektet.

Ejendommen i Mainz er komplet renoveret og moderniseret og centralt beliggende i et område, hvor erhvervslejepriserne er stigende – præcis som vi ser det flere steder i København. Vi har gjort et godt køb – kort tid efter vi indgik aftalen fik vi et tilbud på at sælge ejendommen til en pris, som er 7,5 mio. kr. højere end vores aftalte købspris.

Den kritik som Børsen har bragt er ikke blev forelagt Hellerup Finans og vi har derfor bedt Børsen om at bringe følgende genmæle:

Solidt projekt med lav risiko fra Hellerup Finans

Børsen bringer den 7. december en artikel med overskriften ”Eksperter skyder hul i Hellerup Finans-projekt”.

Kritikken var ikke forelagt Hellerup Finans, der kan oplyse følgende:

Investeringen i en ejendom i Mainz har en høj grad af sikkerhed fordi den nuværende lejer, Roller, er en af Tysklands største møbelkæder med mere end 110 butikker og 5.300 ansatte og har den højest opnåelige kreditvurdering hos Creditreform, som er en af Tysklands førende kreditvurderingsvirksomheder. 

Lejemålet ophører ikke automatisk om 10 år som Børsen skriver – det er uopsigeligt i 10 år. Derudover har lejeren krævet og fået mulighed for en forlængelse af lejemålet på yderligere op mod 15 år, således at lejer har krav på at beholde lejemålet i mindst 25 år. 

Projektet har allerede nu så mange investorer, at det vil blive realiseret og ejendommen er attraktiv, at vi allerede nu er blevet tilbudt at sælge til en pris, der er 7,5 mio. kr. højere end vores købspris.

Ejendommen som tilbydes investorer, er fuldstændig nyrenoveret og derfor viser den uafhængige gennemgang af bygningen at vedligeholdelsesomkostningerne de næste 10 år vil være meget lave – under 15.000 euro om året.

 

Du kan læse vores brev til Børsen her

 

Vi finder Børsens fremgangsmåde i forbindelse med deres anmeldelse af Mainz Invest meget kritisabel – vi modtager en henvendelse fra Børsen om, at de ønsker at modtage vores udbudsmateriale – det sker midt i sidste uge, hvorefter vi mailer materialet fredag kl. 12,29. Vi modtager herefter fredag kl. 14.44 en mail med et krav om at svare i løbet af 15 minutter, men vi bliver ikke forelagt kritikken – som vi derfor ikke får mulighed for at besvare.

 

Du kan læse vores mere omfattende svar på kritikken her