AGATA – din mulighed for kosmetisk behandling uanset økonomi

Aldrig har der været så meget fokus på krop og udseende. Mange ønsker at få større bryster, få en næseoperation eller mindske huden på inderlårene. Det er hyppigt hørt blandt danske folkemunde, at ”mine bryster ligner to slatne indkøbsposer”, ”min numse ligner bagenden på en lastbil” eller ”min næste er alt for spids”.

 

Om man vil det eller ej, så er det sundt at italesætte usikkerheder – også når det omhandler kroppen. Ofte er det et spørgsmål om udstråling, selvtillid og økonomi. For mange mennesker kan det være en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at skulle føle sig mere sikker i egen krop. Derfor har vi valgt at guide dig direkte ind til AGATA. Et privathospital på Nordsjælland, der primært er specialiseret i plastikkirurgiske behandlinger og andre mindre kosmetiske behandlinger.

 

Kom uønskede fedtdepoter til livs

Kroppen ældes med tiden. Det er en del af kroppens udvikling og ingen skam. Det betyder dog, at der kan komme slap hud f.eks. omkring maven, lårene og hagen. Hvis du på baggrund af slap hud, føler en kropsusikkerhed, findes der dog en løsning. Med en fedtsugning hos AGATA er det muligt at fjerne isolerede lommer af fedt. Der tilbydes fedtsugning til både mænd og kvinder med BMI under 30, og der bruges selvfølgelig kun gennemtestet udstyr, så du er sikret en en behandling i verdensklasse.

 

Konkurrencedygtige priser

Det skal ikke fejes ind under gulvtæppet, at kosmetiske behandlinger kræver noget fra pengepungen. I nogle tilfælde betyder det, at operationen bliver udskudt eller helt bliver fravalgt. Og det er en skam, for det giver kropsusikkerheden lov til at brage endnu mere igennem.

 

AGATA har faste priser, så hvad enten du er studerende eller har fast arbejde, så er du sikret konkurrencedygtige priser. Du kan læse mere om priserne på plastikkirurgi her, som spænder bredt. AGATA ønsker nemlig at give et mangfoldigt udvalg. Forud for alle operationer er det nødvendigt at få foretaget en konsultation hos en af de erfarne plastikkirurger. Allerede i denne fase lægges der en behandlingsplan for dig, som også giver en pejling af, hvor operationen ender prismæssigt

 

Økonomisk hjælp

Overordnet set har du rig mulighed for at give dig selv nogle ekstra pluspoint på selvtillids- og selvværdskontoen, men det kan som sagt være relativt omfattende set fra et økonomisk perspektiv. Hvis du er i en økonomisk presset situation er det dog muligt at få ekstra hjælp.
Med et rente- og gebyrfrit lån til din operation, kan du låne låne op til 60.000 kr,
AGATA Privathospital indgår nemlig i et samarbejde med Resurs Bank, hvor du selv bestemmer, hvor meget du vil afdrage med.

 

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der egner sig bedst til dig for at blive mere sikker på dig selv og din krop? Eller brænder du inde med spørgsmål vedr. priser eller gavekort, så tøv ikke med at kontakte AGATA. Både speciallæger og sygeplejersker står klar til at omfavne dit individuelle behov baseret på en ærlig, tillidsfuld og faglig forundersøgelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.