Boost omsætningen og medarbejderforholdet med en firmafest

God arbejdsånd og samarbejde i firmaet er utroligt vigtigt for firmaets succes. Det styrker nemlig arbejdsglæden for alle medarbejdere, hvilket i længden vil betyde, at det bliver langt sjovere og mere motiverende at arbejde hårdt. Mange arbejdspladser er gode til at fokusere på, at det skal være sjovt for medarbejderne at omgås hinanden, men det er altid noget, man kan blive endnu bedre til. Fællesarrangementer som teambuilding, julefrokoster og andre former for firmafester har alle ét formål: at booste medarbejderforholdet og dermed på længere sigt også omsætningen.

Firmafester skaber fællesskabsfølelse

En firmafest er en rigtig god måde at styrke sammenholdet på arbejdspladsen på. Medarbejderne lærer nemlig hinanden rigtig godt at kende ved at være i hinandens selskab i en anden sammenhæng end arbejde. Når medarbejderne kender hinanden godt, forstår de bedre hinanden og dette styrker samarbejdet, hvilket på sigt resulterer i bedre resultater for firmaet.

Mange firmaer holder den årlige julefrokost, men en sommerfest er også en populær løsning. Hvad end man vælger at holde én af delene eller begge dele, så er det noget, man i den grad bør få medarbejderne til at blive engagerede i. Det giver medarbejderne muligheden for at glemme alt om arbejdet i nogle timer og at være sammen med deres kollegaer på en anderledes måde.

Sådan skabes en god firmafest

En del planlægning følger med, når man skal planlægge en god firmafest. Firmaets størrelse spiller selvfølgelig en central rolle i planlægningen, da få medarbejdere kan sætte en begrænsning for, hvor meget man kan gøre ud af en firmafest. Har man mange medarbejdere, kan man dog sagtens arrangere en stor firmafest, hvor der ikke bliver sparret på noget. En god firmafest skabes først og fremmest ved, at man går op i planlægningen. Når så mange mennesker skal samles på ét sted i mange timer ad gangen, er der nemlig meget, der skal være på plads.

Det vigtigste er derfor, at man går i gang i god tid. Medmindre I har planer om at rydde firmaets kantine og holde festen der, så skal der sikkert lejes et lokale. Sådan nogle kan være svære at få fat på, og det er derfor næsten altid nødvendigt, at man er ude mange måneder i forvejen for at få en god aftale i hus.

Når lokalet er på plads, så skal man til at finde ud af, hvad der skal ske til festen. Måske skal der serveres mad, og i så fald, hvilken mad skal så serveres, og hvor skal den komme fra? Når der er tale om mad til så mange mennesker, kan det sikkert bedst betale sig at bestille det via et cateringfirma. Så skal man ikke gøre andet end at bestemme menuen, og så bliver maden leveret direkte til festen på dagen. Lettere bliver det ikke.

Drikkevarer er selvfølgelig også vigtige til en firmafest, og her kan man med fordel vælge at leje en bartender og en bar. Så bliver der hele tiden langet friske drikkevarer over disken, og medarbejderne har mulighed for helt selv at vælge, hvad de vil drikke. Drikkevarerne bliver dog uden tvivl bedst, hvis de er kolde og friske. Derfor må man ikke glemme at købe isterninger til drikkevarerne. Dem kan man købe i store mængder til sin firmafest hos istilfest.dk. Istilfest.dk har et væld af gode referencer, og vil altså være det helt rette valg til din næste firmafest. 

Tag højde for medarbejderne

Alle firmaer er forskellige og har forskellige typer medarbejdere. Derfor findes der ikke en konkret opskrift på, hvordan en firmafest bør bygges op. Det er op til festarrangøren at bedømme, hvilken type fest, der vil falde i bedst jord hos medarbejderne i firmaet. Her skal ting som gennemsnitsalderen og de mest udbredte personlighedstyper tages i betragtning. Disse ting har nemlig stor betydning for, hvordan firmafesten kommer til at udspille sig, samt hvad medarbejderne vil finde sjovt. Hvis festen rammer plet hos medarbejderne, har de endnu mere lyst til at tage med til den næste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.