Brug en køberrådigiver, når du skal købe hus

Du har fundet drømmeboligen, men er i tvivl om du betaler den rigtige pris.
Med køberrådgivning, kan du få svar på alle dine spørgsmål og få rådgivning, der gør boligkøbet sikkert og trygt.
En køberrådgivning vil vurdere prisniveauet af boligen og forhandle pris og vilkår med sælger. Du kan kontakte Bomae her, som er en dygtig købermægler, der kan hjælpe dig med dit huskøb. 

Med køberrådgivning bliver du guidet gennem dit boligkøb hele vejen igenenm købsprocessen. Der vil være et fuldt fokus på, at du får de bedste vilkår og den rigtige pris på din kommende bolig.

Der er to parter på boligmarkedet – sælgere og købere – med hver deres rådgivere, som selvsagt ikke bør have samme logo. Ejendomsmæglere sælger boliger og sætter dermed en øvre pris, udelukkende til fordel for sælger. En køberrådgiver derimod køber udelukkende boliger og fastsætter den nedre grænse for pris, udelukkende til fordel for køber.

Når du skal købe din drømmebolig, er det ikke kun forhandlingen med ejendomsmægleren, der er vigtig. Også finansieringen af boligen har en høj prioritet, så dette bør en køberrådgiver ligeledes hjælpe dig med. Det kan være både kompliceret og uoverskueligt at låne til en ny bolig, men en køberrådgiver kan tage sig af forhandlingerne med forskellige banker.

Hvis du allerede står klart il at underskrive en købsaftale på din nye bolig, kan en juridisk køberådgiver gennemgå dokumenterne og få alle juridiske detaljer frem i lyset, så du får det fulde overblik. Er der eksempelvis forbehold i købsaftalen, vil en kompetent juridisk rådgivning vise dig, hvordan du skal forholde dig til disse.

På den måde kan du føle dig helt tryg ved at underskrive købsaftalen.

Købsprocessen med køberrådgivning:

  1. Finansiere drømmen

Rådgivere indhenter finansieringstilbud, der passer til din økonomi og livssituation. Det vil både spare dig tid og penge.

  1. Finde bolig

Køberrådivningen vil hjælpe dig med at finde og vurdere relevante boliger, der matcher dine drømme og kriterier.

  1. Forhandle aftalen

En køberrådgiver er ekspert i at forhandle kontrakter og priser, så du får de bedst mulige vilkår.

  1. Færdiggøre købet

Med køberrådgivning vil der blive sørget for alle de juridiske detaljer, så du trygt kan flytte ind i din nye bolig. 

Hidtil har køberrådgivning ikke været samlet ét sted og man skal dermed hente priser hjem fra forskellige udbydere. Men hos Bomae er hele boligkøbet samlet og skræddersyer en løsning, der passer til dig ved at tage udgangspunkt i dine behov.
På den måde behøver du kun at ringe ét sted for, at få besvaret dine spørgsmål og få dækket din køberrådgivning over hele købsfasen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.