Det rette layout til din webshop

Har du en nyopstartet webshop, der skal sættes op, er der en del, der skal på plads. Selve layoutet og den måde, din webshopløsning er skruet sammen på, spiller en rigtig stor rolle, og det er derfor noget af det, du skal gøre dig mest umage for at få helt styr på.

Den måde, din webshop fungerer på, har stor betydning for, hvorvidt kunder kan lide at handle fra den, om de vil vende tilbage, og om de endda vil anbefale den til andre. Derfor er det altså yderst vigtigt, at du gør et godt og stort stykke arbejde for at få det hele til at spille sammen, så din webshopløsning bliver så attraktiv at bruge som muligt.

Leder du efter et moderne og brugervenligt layout til din webshop, kan du overveje en Magento webshopløsning.

Brugervenlighed er væsentligt

Hvis du selv har oplevet at besøge en hjemmeside, som er utroligt besværlig at finde rundt i, så ved du, hvor hurtigt du lukkede siden ned og fandt et alternativ. Derfor ved du også, at sådan skal din e-handelsløsning ikke bygges op. Skal besøgende klikke unødvendigt mange gange for at finde det, de leder efter, er det svært at finde indkøbskurven, og tager det lang tid at komme gennem betalingsprocessen, så er chancerne for, at de vender tilbage som kunder, ret lille.

En webshop er langt mere brugervenlig, hvis den er nem at finde rundt i, og hvis det går hurtigt at handle fra den. For at spare tid, skal du altså undgå alt, der kan resultere i, at det tager for lang tid at handle fra din webshop. Få klik, store og tydelige ikoner og et simpelt layout er her vejen frem.

Tænk over farverne

Enkelthed er et at de vigtigste nøgleord, når man skal vælge en god e-handelsløsning. Ud over at det skal være nemt og hurtigt at finde rundt, skal det også være behageligt at besøge siden. Det betyder blandt andet, at man bør skrue ned for stærke og mange farver. Din webshop skal være enkelt og overskuelig, men hvis den for farvestrålende, bliver den helt det modsatte.

Posted Under

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.