Sådan ser du skarp ud, når du skal til jobsamtale

Det førstehåndsindtryk, en mulig fremtidig arbejdsgiver får af dig til jobsamtalen, har rigtig stor betydning for deres opfattelse af dig. Du skal selvfølgelig helst fremstå så pæn og ordentlig som muligt, når du er til jobsamtale, og derfor betyder dit tøjvalg rigtig meget. Du kan peppe dit tøjvalg op med nogle ganske enkle ting, blandt andet Hugo Boss Orange ure, pæne sko og neutrale farver, for at se endnu skarpere ud til samtalen.

Husk accessories

Accessories er typisk ret enkle, men de kan i den grad være med til at gøre et kedeligt tøjvalg langt mere interessant at kigge på. Et pænt ur – for eksempel et Hugo Boss Orange – er en rigtig god start. Hugo Boss Orange ure er enkle, moderne og stilrige og kan være den helt perfekt prik over i’et, når du vil gøre dit tøjvalg mere interessant. Hugo Boss Orange herre findes i rigtig mange forskellige varianter, men fælles for dem er, at de alle fås i neutrale farver og designs. Dette gør Hugo Boss Orange herre ure til det helt perfekte valg, når man skal beslutte sig for, hvilket tøj, man skal have på til jobsamtale.

Dine sko har også ret stor betydning for, hvor ordentligt og formelt dit tøjvalg er. Lad de slidte sneakers og åbne sko blive hjemme, når du skal til jobsamtale og hold dig i stedet til pæne sko, som er nypudsede. Når det er sagt, er der dog stor forskel på, hvad der bliver forventet af ens tøjvalg, alt efter hvilket job, man søger. Det er en god idé at sætte dig ind i dresscode inden samtalen, så du har en fornemmelse af, hvad der bliver forventet af dig.

Hold dig til neutrale farver

Når du skal til jobsamtale, er det en god idé at lade de kraftige farver blive hjemme og i stedet hoppe i noget neutralt eller mørkt. Det kan være navy, sort, grå eller hvid. Hold dig også gerne til ensfarvede bukser og en langærmet bluse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.